Branding Lillebælt

Strategi og tekster

  • Få historien ud

  • Byg dit brand

  • Bliv set, hørt og anerkendt

Branding Lillebælt

Strategi og tekster

  • Få historien ud

  • Byg dit brand

  • Bliv set, hørt og anerkendt

Ram plet på tværs af medier

Målgrupper, medievalg og indhold, der holder hele vejen fra ide til resultat.

Tag snakken på de sociale platforme

Få mere ud af jeres sociale profiler. Tiltræk flere jobansøgere og vis netværket hvem I er.

Websitet er dit fundament

Få et website der arbejder for forretningen 24/7. Løbende vedligehold og service 2775,- årligt ex moms

20+ års erfaring med medieproduktion

Digitalt mindset og erfaring med kommunikation baseret på kundetyper og data.

kommunikationsrådgivning

Planlægning og eksekvering af kommunikation kan være svær at gribe fornuftigt an uden den rette uddannelse og tid. Derfor benytter de fleste professionelle virksomheder sig af en kommunikationsrådgiver eller branding manager, når de giver sig i kast med kommunikationsplanlægning.

For at få effekt af kommunikationen er det nødvendigt med en analyse af den omverden, man ønsker at kommunikere til. Ud fra kommunikationsanalysen laves en kommunikationsstrategi eller kommunikationsplan. Dernæst sætter man sine kommunikationstiltag i gang.

Professionelle virksomheder ønsker tillige at kommunikationen bidrager til at styrke eller opbygge virksomhedens brand. Derfor skal kommunikationsplanlægningen være i harmoni med virksomhedens dagligdag.

Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds marked, værditilbud og forretningsmæssige mål, og stiller mange spørgsmål om dine ressourcer og jeres viden om omverdenens opfattelse af jer. Altsammen er det med til at kvalificere min kommunikationsrådgivning, så du bliver set, hørt og anerkendt af din målgruppe.

Onlinemøder fylder mere og mere, men jeg kører også meget gerne ud fra mit kommunikationskontor ved Middelfart på Fyn til hele Syddanmark.

Et videomøde bringer dig godt videre

Book et videomøde og lad os tage en snak om dine muligheder. Du vælger tidspunktet. Jeg sender dig et link, når du har booket.

Udtalelser fra udvalgte kunder

Tegner en skarp profil

Elisabeth evner at lytte, virkelig lytte og indkredse det særlige og karakteristiske ved en organisation. Med sin analytiske sans og kommunikative kompetencer tegner hun en skarp profil og et klart budskab målrettet organisationens målgrupper. Elisabeths arbejde ligger til grund for DueParterapis videre forretningsudvikling

Jan Due

Større kundeflow

“Siden vi startede samarbejdet med Elisabeth har vi klart oplevet et større kundeflow. I samspil med andre online tiltag, er videoerne med til at give kunderne et ærligt og blivende indtryk af os, som ikke kan forklares med tekst”

Simon Frandsen

Stor indlevelse og benene på jorden

Samarbejdet med Elisabeth er en fornøjelse, hvor hun med dyb indlevelse og forståelse for både udfordring og kontekst giver kreative og iderige bud på kommunikation på alle platforme. Arbejder struktureret og strategisk. Læg dertil skøn humor, benene på jorden og en enorm arbejdsomhed.

Camilla Hersom
Danske Regioner

Book en samtale om et bedre mediesamarbejde

Ingen salgsgas - Garanti for at du bliver hjulpet videre

    Datapolitik skal vinges af.
    Ok, jeg får lejlighedsvis tilsendt relevante emails
    Læs datapolitik

    Samarbejde med medier