HC Andersen gave

Frihed, solskin…

Kolonihaveforbundet sætter tyk streg under sit forhold til naturen med det skønne citat af H. C. Andersen: “Leve er ikke nok. Frihed, solskin og en lille blomst må man have”. Værdi 250 kr.

Gaven blev givet til konferencedeltagere ved en landsdækkende event.

HCA gave æske

Explorer

Odense Robotics sætter handling bag ordene om at ville facilitere samarbejdet mellem fynske virksomheder med denne æske med fynske producenter.
Værdi 220 kr.

Gaven bliver givet ved besøg i udlandet og ved møder på Fyn med udlændinge.

Andre eksempler på H. C. Andersen gaver fra HCAsouvenirs

Odense borgmester Peter Rahbek Juul inddrog Den Lille Havfrue, da fregatten Peter Willemoes var på besøg juni 2019. Artikel fra Fyens Stiftstidende nævner gaven.

Odense Sport & Event valgte Prinsessen på Ærten som tema for en gave til præsidenten for det internationale triathlonforbund. Artikel i Ugeavisen Odense juni 2018.

Sådan skaber jeg din H.C. Andersen gave

Processen trin for trin
Processen trin for trin

Jeg har styr på eventyrene og de mange figurer, stemninger og værdier fra H. C. Andersens mangfoldige, magiske univers.

  1. Du kender dit brand og fortæller om den sammenhæng, gaven skal fungere i.
  2. Jeg finder det rigtige nedslag i eventyrene, der giver de positive minder om en event eller et produkt og dermed også til din virksomhed.
  3. Jeg skaber en løsning til dig, der er klar til brug. Også hvis du skal have den i en kuffert på rejsen.

Der vil være mest dialog i begyndelsen og tilsidst, når vi afleverer H.C. Andersen gaverne.

Typisk skal du regne med at bruge fra 2 til 6 timer på dialogen med os, før vi er helt i mål. Vi kan også være selvkørende, men som regel bliver resultatet bedst, hvis du bruger lidt tid på os.

Normalt kan vi udtænke, designe og skabe en løsning klar til brug på ca. 4 uger.

Her har vi hjulpet andre

Siden starten i 2017 har vi allerede gjort en forskel for mange danske virksomheder og organisationer, herunder Danfoss, og UdviklingFyn (nu Erhvervshus Fyn).

Vi har således kunder inden for medico, robotteknologi, konference og event-brancherne.

Kunderne har ordet

Karen Fredenslund, Global Project Manager, Danfoss A/S

Vi er ved at udrulle et stort globalt projekt – den første milepæl er passeret og skulle derfor fejres, og projektdeltagerne belønnes for deres indsats. Her er et par overvejelser for event:

  • Projektteamet er internationalt: H.C. Andersen er international kendt.
  • Projektet er det største nogensinde. Så eventyret er nu blevet til virkelighed.
  • Vi havde booket HC Andersen Paraden, så mobilerne var med til at understøtte det eventyrlige tema
  • Til et lignende arrangement for en del år siden, fik deltagere en H.C. Andersen bog. Men da en bog fylder for meget i en rejsekuffert, tænkte vi, at en mobile har et bedre format
  • Mobilen kan hænges op ved projektteamets skrivebord eller lign., og minde dem om et godt arrangement, hvor de var projektdeltagere.

Lasse Stauenberg Heckmann, CEO & partner, GSOL Energy Global

Vi har brugt og bruger jeres gaveæsker med HCA historier til vores udenlandske samarbejdspartnere. De er rigtig glade for gaverne og specielt i Kina, hvor HCA både skaber genkendelse og anerkendelse.

Karin Buhl Slæggerup, Sekretariats- og udviklingschef, HCAfestivals

Det fungerer rigtig godt med de skræddersyede løsninger, der passer til sammenhængen og målgruppen. Der er et overraskende stort udvalg, og priserne er til at betale. Samtidig har HCA Souvenirs en rigtig god indsigt, som betød, at vi ikke havde det samme med hver gang. Og så er indpakningerne simpelthen fede. Selv de kinesiske gavemodtagere var tydeligt imponerede.

Kathrine Korsholm Jeppesen, Executive Assistant & Strategy Execution, Dinex A/S

Vi er meget tilfredse. Gaverne blev sendt til vores kinesiske selskab, hvor de blev givet ved at kundebesøg. Vi vil helt sikkert bruge jer igen, hvis vi får en lignende lejlighed.