Kommunikation og sociale medier

Mit speciale er kommunikation rettet mod offentligheden, særlige interessenter og dine medarbejdere.

Jeg har en særlig interesse for – og derfor også mest erfaring med – uddannelse, kultur, børn, detail, turisme, teknologi og innovation, men sætter mig også meget gerne ind i nye brancher.

Sociale medier

Køb et review af dine sociale profiler. Fra kr. 995,-

Artikler & klummer

Køb artikler, klummer, blogs mm
Fra 400,- pr. time

Sådan arbejder jeg

smartphone

I mit arbejde har jeg et godt blik for mennesker og historier, som får os til at standse op og lytte eller læse. Der er måske en overraskende vinkel eller en anderledes detalje, der pirrer nysgerrigheden. Jeg leder altid efter originalitet i ordets bedste betydning, da det er der, kommunikationen bliver troværdig og autentisk.

Min rådgivning er ærlig og rå, men venlig. Du får ikke nødvendigvis det at høre, du håber på. Jeg er loyal, og du kan stole på, at vores dialog er fortrolig.

Venlig hilsen Elisabeth Tejlmand

Book mig til:

  • review af jeres nuværende kommunikation
  • facilitering af workshops så I bliver skarpe på, hvordan I vil videre
  • skrive strategien sammen og
  • lægge konkrete planer i årshjul.

Ny leder eller ny udfordring?

Jeg tilbyder også rådgivning til nye ledere eller ledere med nye kommunikative udfordringer. Står I overfor svære beslutninger eller nedskæringer, tilbyder jeg i samarbejde med en meget erfaren ledelsesrådgiver, der også fungerer som underviser og censor, at være en støtte i dagligdagen, når der skal skrives mails, holdes oplæg, laves video og skrives notater.

Det kan være topledelsen, chefer og andre medarbejdere med en særlig vigtig ledelsesmæssigrolle internt.