Mit speciale er kommunikation rettet mod offentligheden, særlige interessenter og dine medarbejdere.

Jeg har en særlig interesse for – og derfor også mest erfaring med – uddannelse, kultur, børn, detail, turisme, teknologi og innovation, men sætter mig også meget gerne ind i nye brancher.

Digitale løsninger

Indhold til alle medietyper

Substantiel erfaring med alle typer indhold.

Jeg har produceret indhold til dagblade, magasiner, og været ansvarlig for indholdet på store og små digitale medier. Det betyder, jeg har helt styr på formaterne og indholdstyper til alle slags medier.

Sådan arbejder jeg

I mit arbejde har jeg et godt blik for mennesker og historier, som får os til at standse op og lytte eller læse. Der er måske en overraskende vinkel eller en anderledes detalje, der pirrer nysgerrigheden. Jeg leder altid efter originalitet i ordets bedste betydning, da det er der, kommunikationen bliver troværdig og autentisk.

Min rådgivning bygger på metoden Emotionelle Kundetyper, der anviser, hvordan I kan tiltrække den kundetype, der er god for jer. Metoden kan bruges inden for alle brancher og kommunikationsdiscipliner samt både b2c, b2b og b2g.

Jeg er ærlig og rå, men venlig. Du får ikke nødvendigvis det at høre, du håber på. Jeg er loyal, og du kan stole på, at vores dialog er fortrolig. Læs mere om mig

Book mig fx. til:

  • review af jeres website, mailflows, landingsside eller andet, I har brug for friske øjne på
  • facilitering af workshops så I bliver skarpe på, hvordan I vil videre
  • analyse af konkurrenternes kommunikation
  • lægge konkrete handlinger i et årshjul.

Ny ledelsesudfordring?

Få et erfarent team ved din side

Jeg tilbyder også rådgivning til nye ledere eller ledere med nye kommunikative udfordringer. Står I overfor svære beslutninger eller nedskæringer, tilbyder jeg i samarbejde med en meget erfaren ledelsesrådgiver, der også fungerer som underviser og censor, at være en støtte i dagligdagen, når der skal skrives mails, holdes oplæg, laves video og skrives notater. Det kan være topledelsen, chefer og andre medarbejdere med en særlig vigtig ledelsesmæssigrolle internt.