Mit speciale er kommunikation rettet mod offentligheden, særlige interessenter og dine medarbejdere.

Jeg har en særlig interesse for – og derfor også mest erfaring med – uddannelse, turisme, teknologi og innovation, men sætter mig også meget gerne ind i nye brancher.

Digitale løsninger

Indhold til alle medietyper

Substantiel erfaring med alle typer indhold.

Jeg har produceret indhold til dagblade, magasiner, og været ansvarlig for indholdet på store og små digitale medier. Det betyder, jeg har helt styr på formaterne og indholdstyper til alle slags medier.

Sådan arbejder jeg

I mit arbejde har jeg et godt blik for mennesker og historier, som får os til at standse op og lytte eller læse. Der er måske en overraskende vinkel eller en anderledes detalje, der pirrer nysgerrigheden. Jeg leder altid efter originalitet i ordets bedste betydning, da det er der, kommunikationen bliver troværdig og autentisk.

Jeg kan bookes til at løse hverdagens opgaver alene eller sammen med dit team. I givet fald er det dig, der sætter retningen og prioriterer. Du kan også overlade ansvaret helt til mig.

Aftaler vi et strategisk samarbejde, bygger min rådgivning på Kundetyper®. Det er en segmenteringsmetode, der anviser, hvordan I tiltrækker den kundetype, der er god for jer. Metoden kan bruges inden for alle brancher og kommunikationsdiscipliner samt både b2c, b2b og b2g.

Jeg er ærlig og ligefrem, venlig og imødekommende. Du får ikke nødvendigvis det at høre, du håber på. Jeg er loyal, og du kan stole på, at vores dialog er fortrolig. Læs mere om mig

Hvordan kommer vi igang? Du kan overveje at booke mig til en eller flere af disse opgaver:

  • review af jeres website, mailflows, landingsside eller andet, I har brug for friske øjne på
  • facilitering af workshops så I bliver skarpe på, hvordan I vil videre
  • analyse af konkurrenternes kommunikation
  • lægge konkrete handlinger i et årshjul.

Intern kommunikation

Få en sikker og hurtigt arbejdende ressource ved din side i en særlig periode

Svære beslutninger, nedskæringer eller kulturelle udfordringer er naturlige på arbejdspladser. Jeg tilbyder at være en støtte for den kommunikationsansvarlige i perioder med særlige udfordringer.

Det skal måske skrives ekstraordinært mange mails, holdes oplæg, laves video og skrives notater. Men det kan også være opdateringer af websites, sociale medier og henvendelser til pressen eller samarbejdspartnere. 

Klar til en snak?

Du er altid velkomm