TÆTTERE PÅ

Du er havnet på en side for en kommunikationsnørd, der elsker sit fag og nægter at ødelægge fornøjelsen ved det med ligegyldige opgaver.

Jeg er eneste levende sjæl ved bordet på mit hjemmekontor, hvor jeg arbejder 20-30 timer om ugen. Det er et bevidst valg, fordi jeg vil have tid til at skrive en bog ved siden af mit arbejde i Tejlmand Kommunikation.

Gennem et næsten 20 år langt arbejdsliv med kommunikation rettet mod interessenter, stakeholdere og medarbejdere har jeg stiftet bekendskab med det hele; konceptudvikling, kriser, nye teknologiske platforme i form af de sociale medier og ikke mindst den organisering, som en vedvarende, strategisk indsats kræver.

Jeg har lavet indhold til alle typer medier og i alle formater, og kan varetage mindre opgaver i Photoshop, InDesign, iMovie og apps til indhold til sociale medier. Når opgaven kræver det, kan jeg trække på et stort netværk af medie- og kommunikationsfolk til de store løsninger. Mindre videoproduktioner laver jeg selv med iPhone.

Jeg er uddannet journalist, og har løbende efter- og videreuddannet mig inden for strategisk kommunikation, projektledelse og senest Emotionelle Kundetyper®

Er vi et match?
Om Elisabeth Tejlmand
Mit why