Et samarbejde med Tejlmand Kommunikation er både et åbent fagligt rum med plads til refleksion og en ekstra ressource, når todo-listen skal barberes ned.

Du kan forvente:

I min dagligdag bestræber jeg mig altid på at sige, hvad jeg gør – og gøre hvad jeg siger.

Tid til dialogen
Det betyder også, at jeg gør mig umage med vores dialog, så fundamentet for vores samarbejde er krystalklart.

Du får oprigtige, ærlige svar
De fleste opgaver kan jeg løse alene, og du kan regne med, at jeg siger fra og inddrager andre mere kompetente specialister, når opgaven kræver det.

Jeg har et 500+ netværk på LinkedIN af tidligere kolleger og bekendte inden for PR og marketing, som jeg har stor tillid til.

Timeregistrering og transparens
Jeg benytter timeregistrering og projektstyring, så du kan følge med online. Al samarbejde hviler enten på en projektbeskrivelse med tidsplan og budget eller en kommunikationsplan, der er afstemt med dine forretningsstrategiske mål.

Datapolitik
Involverer vores samarbejde udveksling af logins har jeg software og rutiner på plads til at passe ordentligt på dine data. Min datapolitik kan læses her.

Min projektskabelon

Når jeg samarbejder med andre i teams, aftaler vi altid roller og ansvar i projektet. Lægger du projektledelsen hos mig, følger jeg denne skabelon.

Klik på billedet herunder for at downloade skabelonen. Du er velkommen til at bruge den som din egen.

Download gratis projektguide

Data og privatliv

Normalt er det ikke nødvendigt at udlevere logins, men enkelte sociale medier kræver det stadig. 

Involverer vores samarbejde udveksling af logins har jeg software og rutiner på plads til at passe ordentligt på dine data. Det samme gælder for dine informationer om navn, telefonnummer, email, forretningsmæssige situation og udviklingsmål.

Mine daglige opgaver og vores aftaler opbevarer jeg i Podio, mens Hotspot og Mailchimp hjælper mig med at holde styr på salgsprocesser og nyhedsbreve fra Tejlmand Kommunikation.

Min datapolitik kan læses her.

Åbenhed og transparens

Som kunde kan du vælge at få tilsendt tidsregistreringer på udvalgte samarbejdsformer og opgavetyper.

Det kan aftales for alle opgaver, hvad enten vores samarbejde bygger på timepris eller projektpris.

Som partner kan du få login til en online portal, hvor du nemt har overblik over alle opgaver, timeforbrug, kontrakter og fakturaer.

Er vi et match?

Lad os prøve kemien af over en kop varmt eller koldt. Jeg glæder mig til at møde dig. Vi kan også tage en snak over telefonen eller som videomøde.

Skriv til hej@tejlmandkommunikation.dk eller ring +45 24 79 88 04.