Er vi et match?

Et samarbejde med Tejlmand Kommunikation er både et åbent fagligt rum med plads til refleksion og en ekstra ressource, når todo-listen skal barberes ned.

Elisabeth Tejlmand

I min dagligdag bestræber jeg mig altid på at sige, hvad jeg gør – og gøre hvad jeg siger. Det betyder også, at jeg gør mig umage med vores dialog, så fundamentet for vores samarbejde er krystalklart.

De fleste opgaver kan jeg løse alene, og du kan regne med, at jeg siger fra og inddrager andre mere kompetente specialister, når opgaven kræver det. Jeg har et 500+ netværk på LinkedIN af tidligere kolleger og bekendte inden for PR og marketing, som jeg har stor tillid til.

Jeg benytter timeregistrering og projektstyring, så du kan følge med online. Al samarbejde hviler enten på en projektbeskrivelse med tidsplan og budget eller en kommunikationsplan, der er afstemt med dine forretningsstrategiske mål.

Normalt er det ikke nødvendigt at udlevere logins, men enkelte sociale medier kræver det stadig. Involverer vores samarbejde udveksling af logins har jeg software og rutiner på plads til at passe ordentligt på dine værdier. Min datapolitik kan læses her.

Min stil er uformel og ligefrem. Når jeg rådgiver, får du det, du har brug for. Og ikke nødvendigvis hvad du ber om.

Venlig hilsen Elisabeth Tejlmand

Projekter følger altid dette fundament

Er vi et match? Lad os afprøve kemien over en kop varmt eller koldt. Jeg glæder mig til at møde dig.

Kontakt mig nu for et uforpligtende møde.