Det er en holdsport og en strategisk ledelsesdisciplin at søge indfyldelse i Danmark. Buldertale i netværket kommer du ikke langt med.

Efter at have arbejdet med lokalpolitik som journalist og partiaktiv i mere end 20 år har jeg efterhånden set og erfaret en del om kunsten at varetage sine egne interesser. Det er ikke nemt – men heller ikke umuligt!

Jeg har set mange give op for hurtigt eller bruge for mange kræfter forkert, – med begrænsede resultater til følge. Eller endnu værre; med uhensigtsmæssige resultater til følge.

I min rådgivning bruger jeg en simpel 5 trins guide, som jeg har lært af de bedste i branchen. Nu har jeg samlet dem i en pixibog, som du må få næsten gratis – koster kun din emailadresse.

indholdsfortegnelse
Indholdsfortegnelse

Sådan får du pixibogen

Udfyld formularen nederst på denne side og vælg ‘Interessevaretagelse’, så sender jeg dig pixibogen Fra modgang til medgang, om hvordan du skaber en stærk strategi for lokal interessevaretagelse. Formatet er en 12 siders pdf.

Nyhedsbrevet Brand’ish udkommer ca 4 gange årligt med casehistorier, anmeldelser af faglitteratur jeg har læst, ny viden og særlige tilbud kun til abonnenter.

    Datapolitik: skal vinges af.
    Fin med mig
    Læs datapolitik