kommunikationsopgave

Projektdetaljer

Skills Needed:

Categories:

Fra 2015 til 2018 var jeg involveret i udviklingen af et gavekoncept til virksomheder, der skal have besøg fra udlandet, eller som selv skulle ud at rejse.

Vi lod os inspirere af de mange eventyr, digte og dagbogsnotater fra Danmarks største internationale forfatter, H.C. Andersen. Han var en entreprenant og rejselysten sjæl, hvis eventyr er kendt og elsket i både Nordamerika, Kina og Europa.

Jeg stod for at dykke ned i eventyrforfatterens kæmpe produktion og finde de figurer, elementer og citater, der passede til vores kunders brand, og det budskab, de ønskede at forstærke.

Min forretningspartner og jeg sammensatte derefter et univers af eventyrelementer kombineret med moderne lækkerier fra Fyn og flotte eller sjove designs- og kunst fra fynske kunstnere og kunsthåndværkere. I butikken i Odense kunne man købe kunst og design inspireret af eventyrene, eller man kunne købe færdige gaveæsker klar til levering. Vi eksperimenterede en del med kommunikationen af konceptet og værdierne, men opnåede også at blive nomineret af vores kunder til konkurrencen Best of Odense.

På denne side kan du se eksempler på gaveæskerne. Der er enkelte tilbage på lager, – og selvfølgelig kan I få udviklet jeres egen.