200 ok

”200 OK” er en HTTP-statuskode for forespørgsler til et website, der bruges indenfor IT. HTTP står for HyperText Transfer Protocol, og er en protokol eller et regelsæt, der beder en server om specifikke data. Man ser ofte i URL’ers protokoller, at der står HTTPS, og her står S’et for Secure.

Når en browser skal åbne en hjemmeside, sker der en masse ting, man ikke lige umiddelbart kan se. Bl.a. laves der et hurtigt ”check” på, om der er svar fra den server, som hjemmesiden ligger på. Dette svar gives med et 200 OK, som betyder, at alt fungerer som det skal.

Læs mere

Kommunikations- og PR-ordbogen

SEM, Ankertekst og CPC… Der er mange ord, forkortelser og begreber i kommunikations- og PR-branchen, som er helt umulige at afkode for udenforstående eller nye i branchen.

Derfor har jeg lavet Kommunikations- og PR-ordbogen, og du er landet på en beskrivelse af et ord. Mange ord og forkortelser kommer fra online marketing, hvor de bruges meget. Jeg har taget dem med her, fordi de er vigtige at kende til for PR-specialister. Det letter samarbejdet med marketing.

Klik her for at  finde alle ordene i min samling.

Book mig til:

 

  • udarbejdelse af situations- og interessentanalyse
  • udarbejdelse af påvirkningsstrategi
  • kommunikationsplan for særlige interessenter
  • udarbejdelse af præsentationsmateriale
  • hjælp til at gennemføre events og møder